Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Gyönyörű Törpe nyuszi-lionheads, mini rexes. Néhány kék szemű

Büttös
7 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3138673
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
Leírás
Gyönyörű Törpe nyuszi-lionheads, mini rexes. Néhány kék szemű
Én egy hobbi tenyésztő, hogy szeretnék, hogy megtalálják a helyes nyuszi a család. Kérjük, olvassa el a teljes hirdetést, mielőtt kapcsolatba. Néha meg tud felelni, vagy szállítani, néha gázzal pénzt. ** Nem minden nyúl látható,up**..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................I Van holland Lops amelyek általában 3-4lbs kifejlett, és a legkisebb op fajta. laza és lágy fajta. Lionhead általában 2.5-3.5lbs teljesen kifejlett. kíváncsi és barátságos. Hollandia törpék a legkisebb fajta .. körül 1.5-2.5lbs teljesen kifejlett. aktív és kíváncsi.

Kapcsolat a hirdetővel
  • hana
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Büttös


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Kc regisztrált Husky kiskutyák
    Büttös, Büttös, Büttös
    Kc regisztrált Husky kiskutyák 100% szibériai husky kölykök készen áll az új haza. 1 fiú barna szem bal első és utolsó alom tiszta szibériai husky. Vet cheaked. Biztosított 1. injekció végzett. Menekülj kezelés történt. Worm tabletta történik. Apa KC...
    • Állat - Büttös
    8 éve, 9 hónapja
    250 €
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • hana
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Büttös